DMK Skincare konsepti

Syvällisiä, pitkäkestoisia tuloksia

DMK ei hoida vain iho-oiretta, vaan paneutuu ongelman syyhyn. Ammattihoitojen ja tehokkaiden kotihoitotuotteiden yhdistelmällä saadaan haluttuja, pitkäkestoisia tuloksia. Jo yli 40:n vuoden ajan DMK on muuttanut tuhansien ihmisten elämän. 

DMK-konseptilla saavutetut tulokset ovat hämmästyttävän hyviä. Tarjoamme ihon täydellistä kuntouttamista pikaratkaisujen sijaan. Näin voimme saavuttaa pitkäkestoisia tuloksia. DMK-hoidot vaikuttavat suoraan solutasolla ihon rakenteeseen ja toimintaan. DMK-konseptissa yhdistetään lääketieteellinen näkökulma ihon optimaalisen terveyden ja normaalin solutoiminnan ylläpitämiseen.

Uskomme onnelliseen ihoon

DMK-entsyymiterapia perustuu neljään vaiheeseen

1) REMOVE, POISTO:
Liiallinen kuollut ihosolukko saa ihon näyttämään kuivalta, uurteiselta, tukkeutuneelta ja epätasaisen väriseltä. Se myös korostaa aurinkovaurioiden näkyvyyttä ja on osatekijänä aknessa. DMK Signature entsyymiterapia POISTAA ylimääräisen solukon muuttamalla sen heikoksi hapoksi ja huuhdellen sen pois ihon pinnalta. Tätä prosessia kutsutaan entsyymihydrolysaatioksi ja sen avulla myös uusien solujen pintaan nouseminen helpottuu.

2) REBUILD, JÄLLEENRAKENNUS:
Ihon sisäiset toiminnot palautetaan optimaaliselle tasolle. DMK:n öljyt, seerumit ja suihkeet sisältävät ainesosia, jotka JÄLLEENRAKENTAVAT ihoa. Tämä pidentää solujen elinikää ja parantaa niiden toimintaa palauttaen ihon happovaipan – iho näyttää terveemmältä ja nuoremmalta.

3) PROTECT, SUOJAUS:
Iho SUOJATAAN antioksidanttien avulla auringon, vapaiden radikaalien, glykaation ja muiden ympäristötekijöiden vaikutuksilta. Näin ehkäistään ihon ennenaikaista vanhenemista.  

4) MAINTAIN, YLLÄPITO:
Ihon hyvinvointia YLLÄPIDETÄÄN DMK Skincare -kotihoitotuotteilla. Näin ollen ammattihoidoilla saavutetut tulokset säilyvät pitkään.

Luontoa jäljittelemällä luonnollisiin tuloksiin

Vaikeimmatkin iho-ongelmat ovat voitettavissa

Koulutettu DMK-ihoterapeutti ei säikähdä vaikeimpiakaan iho-ongelmia. Olemme valmiita auttamaan sinua kaikissa ihonhoitoon liittyvässä tarpeissasi, olipa kyseessä sitten akne, rosacea, ikääntymismuutokset, pigmentaatio, herkästi reagoiva iho tai ihon optimaalisen kunnon ylläpitäminen. Ei ole olemassa ihoa, joka ei hyötyisi DMK-konseptista!

Jo ensimmäisen entsyymiterapiahoidon jälkeen ihon voi havaita kiinteytyneen ja ihon värin heleytyneen. Hoito saa aikaan ainutlaatuisen plasmaattisen vaikutuksen lymfa- ja verisuonistoon.

Se tehostaa verenkiertoa, hapensaantia ja lymfan toimintaa. Samaan aikaan käänteisen osmoosin avulla myrkkyjen ja vapaiden radikaalien poisto paranee sekä kollageenin tuotanto aktivoituu.

Ennen ja jälkeen